Wrap med chilistekt kyckling och linsröra
Wrap med chilistekt kyckling och linsröra, 4 portioner
Linsröra
100 g. färskost
1/2 dl strimlad soltorkad tomat
2 msk ajvar relish
rivet skal från en halv apelsin
1/2 tsk torkad mortlad rosmarin
2 dl röda linser
salt och peppar
2 strimlade kycklingfiléer
1 msk olja
1 msk sweet chilisås
salt och peppar
4 blad romansallad
1 riven morot
1 strimlad röd paprika
- Gör Tortillas enligt receptet i länken. Gör 8-10 tortillas på en sats för att få tillräckligt stora bröd att göra wraps av.
- Linsröra: Skölj och koka linserna i 2 dl vatten på svag värme i 10 min. Blanda alla ingredienser till linsröran och smaka av med salt och peppar.
- Stek kycklingfiléerna med salt och peppar, glasera med lite sweet chilisås.
- Lägg salladsblad på brödet, bre ut linsröra, fyll med kyckling, morot och paprika.
- Rulla ihop.
Kommentarer
Skicka en kommentar