Fisk med tapenade-sås
Fisk med tapenadesås, 4 portioner
Ingredienser
100 g. fryst spenat
400 g. sejfilé (eller annan vit fisk), tinad
4 st soltorkade tomater
2 dl creme fraiche
75 g. tapenade
3 dl riven ost
1 tsk salt
1 krm peppar
Ev. pinjenötter och basilikablad till garnering
- Sätt ugnen på 200 grader
- Lägg spenaten i en smord ugnsform. Tina spenaten i ugnen medan ugnen värmer upp. Avlägsna eventuell vätska från spenaten.
- Torka fiskfiléerna med papper, lägg dem på spenaten och salta med 1/2 tsk salt.
- Strimla soltorkade tomater och blanda med creme fraiche, tapenade 1/2 tsk salt och peppar.
- Bred röran över fisken och strö över osten.
- Laga mitt i ugnen 20-25 min.
- Garnera eventuellt med pinjenötter och basilikablad.
- Servera med till exempel potatismos.
Kommentarer
Skicka en kommentar